Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Ethias Arena – Expo Hasselt bieden een totale bruikbare beursvloer van 10.000 m2, onderverdeeld in verschillende multifunctionele ruimtes. Afhankelijk van de grootte van de beurs worden deze ruimtes apart of in combinatie gebruikt. Grote publieks- en vakbeurzen vinden plaats in de Ethias Arena. Kleinere beurzen vinden plaats in Expo Hasselt ernaast. Op deze pagina vind je meer info om je bezoek voor te bereiden.

Tickets

Toegangsbewijzen voor beurzen worden verkocht aan de kassa’s. Klik voor alle verdere informatie.

Tickets

Mobiliteit

Ethias Arena – Expo Hasselt zijn op verschillende manieren bereikbaar. Hier vind je meer informatie over hoe je er kan geraken met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet.

Mobiliteit

Zaalplan

Deze informatie is niet voor beurzen van toepassing. Ga voor het zaalplan van de Ethias Arena naar de website van de Ethias Arena.

Bekijk het zaalplan van de Ethias Arena

Openingsuren

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke beurs.
De administratieve diensten van Ethias Arena – Expo Hasselt zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Openingsuren

Eten en drinken

Ethias Arena – Expo Hasselt bieden je naast een culturele ook een culinaire ervaring! Heerlijk dineren in Bar-Ristorante Crudo of een snelle hap in de foyer van onze zaal, het kan allebei.

Eten en drinken in onze zaal

Verken Hasselt

Combineer je komst naar Expo Hasselt met een bezoek aan de Jeneverstad en boek een overnachting in een hotel.

Verken Hasselt

Zaalhuur bedrijfsevents en beurzen

In Expo Hasselt kunnen bedrijven terecht voor de organisatie van beurzen of bedrijfsevents voor maximaal 2.520 personen.

Info over B2B en B2C in Expo Hasselt

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de beurs-, concert- en theaterwereld.

Schrijf je nu in

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten … Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Contact

Je kan ons makkelijk bereiken via telefoon of mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Contact